Welkom bij Goudlijm Coaching !

Je bent op zoek of nieuwsgierig naar coaching en zo op mijn website beland. Leuk! Kijk rustig even rond en lees op je gemak de info over mij en mijn werkwijze.

Wat is coaching?

“Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Het is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach de coachee op interactieve wijze aanzet tot effectief gedrag.”  

Ik ondersteun je in het verkrijgen van inzicht in jezelf. Je ontdekt wat jouw drijfveren, patronen, kwaliteiten, waarden en overtuigingen zijn. En of die misschien belemmerend zijn, zonder dat je het in de gaten hebt.

Als je je hiervan bewust bent, kun je dit omzetten naar ander gedrag. De nieuwe perspectieven helpen je in jouw leer-, groei- en ontwikkelproces. Je ontwikkelt je eigen mogelijkheden en vergroot je zelfvertrouwen.

Wanneer je op zoek bent naar een coach, is het allerbelangrijkste startpunt dat je daar een klik mee hebt. Pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf namelijk openstellen voor verandering. Wil je weten hoe dat met mij zit, klik dan op de knop hieronder. Dan ontdek je of dat zo is en wat je mogelijkheden zijn. Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

Groet,
Marieke