Coaching Groesbeek

Coaching Groesbeek Nijmegen
Coaching in Groesbeek

Past coaching bij mij?

Merk je dat je al een tijdje niet zo lekker in je vel zit maar twijfel je of het inschakelen van een coach je kan helpen? Dan zit je op deze pagina goed. Twijfels zijn heel begrijpelijk, lees de volgende stukken tekst om te kijken of coaching in Groesbeek voor jou de juiste keuze is.

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching is voor iedereen. Vaak wordt er alleen aan coaching gedacht bij grotere problemen, zoals trauma’s of depressie. Niets is minder waar. Bijna iedereen voelt zich wel eens even verloren of richtingloos en snakt naar een goed plan. Coaching kan je hier bij helpen. Samen ontdekken we door middel van goede gesprekken wat jouw uiteindelijke doel is en hoe je deze in handelbare stappen kunt behalen. Daarnaast bekijken we wat de oorzaak is van het feit dat je niet lekker in je vel zit. Hiermee voorkomen we dat je nogmaals in het zelfde patroon valt.

Coaching in Groesbeek en Nijmegen. Life coach en persoonlijke ontwikkeling.

Overspannenheid & burn-out

Mijn expertise ligt bij overspannenheid en burn-out klachten. Beide worden door veel mensen onderschat en niet op tijd herkent. Niet iedere normale coach kan overweg met deze klachten, aangezien het een andere aanpak vereist. Ik hou rekening met het feit dat jouw geheugen en concentratie afgezwakt zijn en heb daarmee extra geduld. Een burn-out ontstaat nooit van de ene op de andere dag, laten we samen de oorzaken vinden.

Burn-out stress coaching Groesbeek
Life coaching Nijmegen

Werk - privé balans

Het komt steeds vaker voor dat de balans tussen werk en privé bij mensen verstoord raakt. Wanneer er op zakelijk gebied veel van je gevraagd wordt, kun je deze onrust meenemen naar huis. Dit zorgt uiteindelijk weer voor spanning waardoor je in een visuele cirkel van stress beland. Tijdens onze coaching sessies geef ik je de handvatten waarmee je meer inzicht in jezelf krijgt. Het uiteindelijke doel is dan ook om de regie weer terug te pakken van je eigen leven.

Persoonlijke coaching in Groesbeek

Sta je open voor verandering en wil je weer de touwtjes van je eigen geluk in handen hebben? Dan gaan we samen een coaching traject aan. Een sessie duurt 1,5 uur en zal bestaan uit gemiddeld vier tot zes sessies. Tijdens ons intakegesprek maken we kennis en vertel je meer over de aanleiding om contact op te nemen. Je kunt hierbij ook zien of er een klik is en denkt dat mijn plannen aansluiten bij jouw wensen. Wanneer dit het geval is, plannen wij ons eerste officiële gesprek in Groesbeek.

Belangrijk is dat ik je tijdens onze gesprekken niet ga vertellen wat je wel of niet moet doen. Ik help je om zelf een andere invalshoek te vinden en te ontdekken wat er mist. Verwacht hierbij absoluut geen zweverigheid, we stellen samen een doel op en nemen gestructureerde stappen om deze te behalen.

Persoonlijke coaching Nijmegen groesbeek life coach
Life coaching in Groesbeek

Wist je dat je door middel van een wandeling het stresshormoon cortisol uit je lijf krijgt?

Een van mijn favoriete plekken om af te spreken is het Groesbeekse bos in het Rijk van Nijmegen. Dit prachtige bos is zeven kilometer lang en biedt een prachtige omgeving voor een goed gesprek. De wandeling gaat vooral over brede grind- en zandpaden en er zijn verschillende mogelijkheden om even te gaan zitten.

Is het slecht weer? Of zit je niet op een wandeling te wachten? Dan kunnen je voor een online gesprek kiezen, een coaching in mijn praktijk of in Het Coachhuis. Het Coachhuis biedt meerdere locaties door heel Nederland aan, dus er zal vast wel een plek bijzitten die jou goed uitkomt. 

Komt voor jou Groesbeek niet zo goed uit? Ik bied ook coaching aan in Nijmegen, Wijchen en Arnhem.

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Neem gerust contact met mij op! Ik beantwoord ze graag.